Spareribs, en dan op mijn manier. Geen droge ribben dus, maar best goed gelukt. Beter dan welk restaurant dan ook en ook beterder dan de ribben die ik voorgeschoteld krijg uit mijn nabije kring. Maar dat mag ik natuurlijk niet hardop zeggen, doe ik dan ook niet. Ik zal ze op termijn bij proberen te brengen dat het misschien ook anders kan.
Zo aten wij, mijn beste helft en ik, de ribs het liefst. Het is natuurlijk ook een ode aan die tijd samen, kan natuurlijk niks tegenop. Wieteke was een lekkerbek en het was voor mij een feest en uitdaging om het beste op tafel te krijgen. Nu was ik benieuwd of ik het nog kon met mijn "gear", was alweer lang geleden. Begint natuurlijk met goed vlees, staat als een paal boven water. Verder is het een relatief snel recept, zeg maar gerust turbo in vergelijking met traditionele recepten. Maar ja, mijn bbq kan niet heel laag in temperatuur en ik heb moeten zoeken naar een bruikbaar alternatief.
Was heel smakelijk, zo ken ik ze van mijzelf

Knapperd die dit kan toppen.

Groet,
Jacco