Auteur Topic: Hoe stel ik mijn pro-ject phone box s in??  (gelezen 4008 keer)

dickster

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 1.088
Hoe stel ik mijn pro-ject phone box s in??
« Gepost op: 06 oktober 2023, 14:32:15 »
Hallo heren,

Ik heb een project phone box s aangeschaft en nu zie ik aan de onderkant van deze pre amp een berg dipswitches. Hoe stel ik die in voor mijn project draaitafel?

grts Dick
Advance Paris Myconnect 250
pro-ject debut pro
T+A criterion TCI 2E
Cardas quadlink 5c

Paul

  • Trade Count: (1)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 13.838
  • Doet mij maar buisjes
Re: Hoe stel ik mijn pro-ject phone box s in??
« Reactie #1 Gepost op: 06 oktober 2023, 15:51:44 »
MM of MC element misschien, afsluitweerstand als ik het goed heb ?

Misschien op het gehoor doen ?

dickster

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 1.088
Re: Hoe stel ik mijn pro-ject phone box s in??
« Reactie #2 Gepost op: 06 oktober 2023, 20:41:16 »
Het is een MM element. Daar kan volgens mij niet zoveel mis mee toch?

grts Dick
Advance Paris Myconnect 250
pro-ject debut pro
T+A criterion TCI 2E
Cardas quadlink 5c

dekkersj

  • Global Moderator
  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 16.307
  • Hop doet leven!
    • amorgignitamorem.nl
Re: Hoe stel ik mijn pro-ject phone box s in??
« Reactie #3 Gepost op: 06 oktober 2023, 20:48:47 »
Nee. In de manual staat hoe en wat mbt de dip switches. Beetje puzzelen.

Groet,
Jacco