Auteur Topic: Hoe stel ik mijn pro-ject phone box s in??  (gelezen 1789 keer)

dickster

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 837
Hoe stel ik mijn pro-ject phone box s in??
« Gepost op: 06 oktober 2023, 14:32:15 »
Hallo heren,

Ik heb een project phone box s aangeschaft en nu zie ik aan de onderkant van deze pre amp een berg dipswitches. Hoe stel ik die in voor mijn project draaitafel?

grts Dick
Yaqin mc-5881-A
Yaqin SD-35-A
pro-ject debut pro
Martin Logan Aeon I
Cocktail audio X35

Paul

  • Trade Count: (1)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 13.577
  • Doet mij maar buisjes
Re: Hoe stel ik mijn pro-ject phone box s in??
« Reactie #1 Gepost op: 06 oktober 2023, 15:51:44 »
MM of MC element misschien, afsluitweerstand als ik het goed heb ?

Misschien op het gehoor doen ?

dickster

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 837
Re: Hoe stel ik mijn pro-ject phone box s in??
« Reactie #2 Gepost op: 06 oktober 2023, 20:41:16 »
Het is een MM element. Daar kan volgens mij niet zoveel mis mee toch?

grts Dick
Yaqin mc-5881-A
Yaqin SD-35-A
pro-ject debut pro
Martin Logan Aeon I
Cocktail audio X35

dekkersj

  • Global Moderator
  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 15.821
  • Hop doet leven!
    • amorgignitamorem.nl
Re: Hoe stel ik mijn pro-ject phone box s in??
« Reactie #3 Gepost op: 06 oktober 2023, 20:48:47 »
Nee. In de manual staat hoe en wat mbt de dip switches. Beetje puzzelen.

Groet,
Jacco