Auteur Topic: Denon DNP 720ae "No network connection"  (gelezen 121 keer)

Frits Denon

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 2.015
  • HiFi is emotie
Denon DNP 720ae "No network connection"
« Gepost op: 10 mei 2022, 12:49:51 »
Sinds Ziggo hier het FM signaal niet meer doorgeeft heb ik Internetradio in gebruik. Heb ook een Vtuner abbo afgesloten om de ontvangst van Internetradio te hebben.

Heeft allemaal goed gewerkt. Tot deze week. Ik krijg steeds bij het aanzetten de melding: "No network connection".

Ziggo modem zojuist al spanningsloos gehad en de ethernetkabels op het modem ook al verwisseld. Volgens Ziggo is er niks met het modem aan de hand. Ze konden ook de aangesloten apparaten zien, maar niet de DNP.

Ook zie ik de DNP niet meer in mijn Denon app op mijn Iphone.

De ethernet aansluiting op de tuner heb ik (nog) niks aan veranderd. Werkte altijd gewoon, heb ook niet met de tuner geschoven of zo.

Wat zou er aan de hand kunnen zijn?
Speakers Elac: FS 249.3, BS 244.3, BS 403, Hepta Gem, Visonik David
Subs: Elac ESP 2040 (2x), Rel Q200E,
Versterkers: Denon: PMA 2000ae, PMA 2010ae, Scott A436
CD Denon: SACD DCD 2000ae, DVD DBT 3313UD, CD Kenwood DP-880SG
Tuners: Denon DNP 720ae (2x), Scott T 526
Draaitafel: Sony PS-X4

mmuetst

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 3.651
Re: Denon DNP 720ae "No network connection"
« Reactie #1 Gepost op: 10 mei 2022, 13:36:51 »
Als ik het goed begrijp heb je de DNP direct via een ethernet kabel aangesloten op één van de poortjes van het Modem.
Als je de kabel naar de DNP nu eens aansluit op een laptop, heb je dan ook geen netwerk?
Heb je de DNP al een keer een reset gegeven?
De DNP op een andere poort van het modem aangesloten (meestal hebben die modems meerdere LAN poorten).


Frits Denon

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 2.015
  • HiFi is emotie
Re: Denon DNP 720ae "No network connection"
« Reactie #2 Gepost op: 10 mei 2022, 14:16:42 »
Als ik het goed begrijp heb je de DNP direct via een ethernet kabel aangesloten op één van de poortjes van het Modem. KLOPT
Als je de kabel naar de DNP nu eens aansluit op een laptop, heb je dan ook geen netwerk? BEDOEL JE DE ETHERNET KABEL VAN DE DNP UIT HET MODEM TREKKEN EN IN MIJN LAPTOP STEKEN?
Heb je de DNP al een keer een reset gegeven? NOG NIET
De DNP op een andere poort van het modem aangesloten (meestal hebben die modems meerdere LAN poorten). JA, DAT HEB IK GEDAAN. ZONDER RESULTAAT.
Speakers Elac: FS 249.3, BS 244.3, BS 403, Hepta Gem, Visonik David
Subs: Elac ESP 2040 (2x), Rel Q200E,
Versterkers: Denon: PMA 2000ae, PMA 2010ae, Scott A436
CD Denon: SACD DCD 2000ae, DVD DBT 3313UD, CD Kenwood DP-880SG
Tuners: Denon DNP 720ae (2x), Scott T 526
Draaitafel: Sony PS-X4

mmuetst

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 3.651
Re: Denon DNP 720ae "No network connection"
« Reactie #3 Gepost op: 10 mei 2022, 15:35:15 »
"BEDOEL JE DE ETHERNET KABEL VAN DE DNP UIT HET MODEM TREKKEN EN IN MIJN LAPTOP STEKEN?" Nee, de kabel uit de DNP halen en daar je laptop op aansluiten. Dan weet je 100% zeker dat het probleem in de DNP zit, mits de laptop wel gewoon netwerk verbinding heeft.

Paul

  • Trade Count: (1)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 11.752
  • Doet mij maar buisjes
Re: Denon DNP 720ae "No network connection"
« Reactie #4 Gepost op: 10 mei 2022, 16:52:15 »
Klopt je Mac adres / instellingen?

Vtuner vraagt daar geloof ik om.

Frits Denon

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 2.015
  • HiFi is emotie
Re: Denon DNP 720ae "No network connection"
« Reactie #5 Gepost op: 10 mei 2022, 20:53:03 »
Klopt je Mac adres / instellingen?

Vtuner vraagt daar geloof ik om.

Ja, dat was werkend.
Speakers Elac: FS 249.3, BS 244.3, BS 403, Hepta Gem, Visonik David
Subs: Elac ESP 2040 (2x), Rel Q200E,
Versterkers: Denon: PMA 2000ae, PMA 2010ae, Scott A436
CD Denon: SACD DCD 2000ae, DVD DBT 3313UD, CD Kenwood DP-880SG
Tuners: Denon DNP 720ae (2x), Scott T 526
Draaitafel: Sony PS-X4

Paul

  • Trade Count: (1)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 11.752
  • Doet mij maar buisjes
Re: Denon DNP 720ae "No network connection"
« Reactie #6 Gepost op: 10 mei 2022, 23:08:57 »
Een total reset ?

Frits Denon

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 2.015
  • HiFi is emotie
Re: Denon DNP 720ae "No network connection"
« Reactie #7 Gepost op: 11 mei 2022, 21:04:47 »
Een total reset ?

Ja, dat zou ook kunnen, Paul.
Kom er later zeker op terug. Heb momenteel even weinig tijd voor de audio.
Speakers Elac: FS 249.3, BS 244.3, BS 403, Hepta Gem, Visonik David
Subs: Elac ESP 2040 (2x), Rel Q200E,
Versterkers: Denon: PMA 2000ae, PMA 2010ae, Scott A436
CD Denon: SACD DCD 2000ae, DVD DBT 3313UD, CD Kenwood DP-880SG
Tuners: Denon DNP 720ae (2x), Scott T 526
Draaitafel: Sony PS-X4