Auteur Topic: Sonority lanceert Nieuwe producten van YBA  (gelezen 4397 keer)

ADAMaudio

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Berichten: 193
Sonority lanceert Nieuwe producten van YBA
« Gepost op: 12 november 2012, 16:09:21 »
YBA heeft onlangs vier nieuwe line-ups ontwikkeld die u mogelijk ook al bent tegengekomen op de X-fi show, dit alles mogelijk gemaakt vanwege een belangrijke participatie belang in YBA. YBA oprichter Yves- Bernard Andre is gebleven als technisch consultant, terwijl de nieuwe CEO Jacki Pugh is, tevens eigenaar van epoz en eerder werkzaam samen met Creek Audio. YBA is vastbesloten om weer als een van 's werelds toonaangevende merken in de hi-fi markt te opereren met behoud van het Franse erfgoed van het merk.
 
De Signature lijn is nog steeds de top van YBA en hieronder vallen 3 series, Passion, Heritage en de Design serie. Behalve de Design serie zijn alle series volledig met nieuwe producten op de markt gebracht met streaming producten maar ook een cd-speler en versterker, en zelfs de Signature line-up is voorzien van een voorversterker (gezien aan de top van dit verhaal) met USB, optische en digitale ingangen. De Signature-serie omvat ook een flinke - 30.5kg - heftige cd-speler en een stereo eindversterker die 200 W in 8 ohm levert, en gebrugd levert deze in mono 600W.
 
De nieuwe Heritage serie met de zeer mooie streamer (zie foto), heeft de volgende prijzen;
 
CD speler 899 euro
Versterker 1099 euro
Mediastreamer 1299 euro

De Yba WD202 dac/pre/hoofdelefoon versterker:
 
De Mediastreamer is een netwerk / streaming-apparaat in staat om uw bestanden af te spelen met een resolutie van 24/192 khz met behulp van wolfson dacs zoals deze ook in andere YBA-producten zit ingebouwd op het StreamUnlimited platform.
 
Daarnaast is de Design serie een stuk scherper geprijsd dan voorheen, zo kost bijvoorbeeld de WD202 DAC nu 590 euro. Deze DAC heeft ook een 24/192 khz resolutie en kan dit ook op de usb verzorgen en kan verder fungeren als voorversterker met afstandsbediening en xlr aansluitingen en hoofdtelefoonversterker.


Interesse, neemt u dan aub contact met ons op of via een van onze dealers te vinden op onze website.
 
Sonority Audio
 
http://www.sonority-audio.nl
 
info@sonority-audio.nl

http://www.nu-audio.nl/component/content/article/501-nieuwe-producten-van-yba.html
“The scientists of today think deeply instead of clearly. One must be sane to think clearly, but one can think deeply and be quite insane.”