Hifi hardware > Luidsprekers en subwoofers

Info defect aan Rel Stampede

(1/3) > >>

mmuetst:
Ik zoek info over de Rel stampede.
Zaterdag bleef ineens de bovenste ledjes branden van het Display. Ik heb deze subwoofer al eerder gereageerd, slechte solderingen. Hierna werkte de sub gewoon 100% goed. Maar helaas kun ik nu geen slechte solderingen vinden.
Nu heeft deze knurft de boel verder defect gemaakt door de lint kabel van het hoogdboard te ontkoppelen van de besturing print terwijl de sub onder spanning stond. De display gaat wel aan....maar krijg alleen de vier stand-by stipjes te zien (en de bovenste rij ledjes van het 8 display, wat eigenlijk mijn probleem was). Verder reageert de bediening niet meer...
Helaas is er op internet geen schema te vinden van deze Stampede. Zijn er mensen met ervaring van het repareren van dit spul? 

Frits Denon:
Zag er ook nog een op MP staan. https://link.marktplaats.nl/m1682326244

mmuetst:

--- Citaat van: Frits Denon op 05 april 2021, 10:44:11 ---Zag er ook nog een op MP staan. https://link.marktplaats.nl/m1682326244

--- Einde van citaat ---
Ja klopt Frits, die had ik ook gezien. Ik heb er nu twee...dus ik wil eigenlijk kijken of ik de defecte weer kan repareren. Ik ga ook een mailtje sturen naar Rel...wie weet hebben ze een vriendelijke service. Nooit geschoten is altijd mis.

chansig:
Jossie op het HTforum vragen...wie weet.

Gr. Hans

mmuetst:

--- Citaat van: chansig op 05 april 2021, 11:30:37 ---Jossie op het HTforum vragen...wie weet.

Gr. Hans

--- Einde van citaat ---
Dank Hans, had de tip ook al via Jan gekregen. Heb Jossie een PM gestuurd.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie