Home cinema hardware > Luidsprekers & subwoofers

Soundbar

(1/2) > >>

Jan:
Wij hebben een Sony KDL-40EX725 televisie. Wij kijken over het algemeen naar actualiteiten- en consumenten programma's, dan is de geluidskwaliteit meer dan voldoende. Maar bij o.a. muziekprogramma's is het geluidskwaliteit toch niet je-van-het.

Geef een soundbar een betere geluidskwaliteit dan het geluid via de televisie?
Wat zijn goede soundbars? Heb zelf o.a. deze en deze gezien. Maar misschien zijn er wel meer soundbars, welke je onder de televisie zet.

JohnK:
Geluid uit tv's en aanverwante artikelen (ook soundbars) vind ik nogal behelpen. Wij hebben de tv bij de set staan dus als het nodig is wordt het tv-signaal via de set weergegeven. Misschien is dat bij jou ook een optie?

Jan:
Bij ons staat de TV gescheiden van het audio set. De TV in de buurt van de audio set plaatsen is geen optie.

o8-Carni-8o:
Een vriend van mij heeft twee actieve monitoren aangesloten op de twee (L+R) analoge uitgangen op zijn tv. Dit klinkt, naar mijn mening, meer dan uitstekend. Bij zijn tv is de uitgang ook nog eens variabel, dus hij kan het volume gewoon aanpassen met de AB van zijn tv.

Hieronder een voorbeeld, maar zo zijn er natuurlijk legio opties.

http://www.rockpalace.com/product/Pioneer-SDJ05-Pair

o8-Carni-8o:
Deze kwam ik ook nog tegen: Prachtspeakers!!!

http://www.marktplaats.nl/a/audio-tv-en-foto/luidsprekers/m636298365-adam-audio-artist-3-nieuw-bij-auee-audio.html?c=be2da871b0d84f75c3056cc6db858f31&previousPage=lr

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie