Auteur Topic: NAD M51 DAC  (gelezen 5132 keer)

Zouph

  • Trade Count: (0)
  • Newbie
  • *
  • Berichten: 17
NAD M51 DAC
« Gepost op: 07 december 2016, 23:55:34 »
Veel informatie is op internet te vinden over deze DAC inclusief zeer lovende reviews.
In het kort:

-Super DAC:
"De M51 is de Masters Series compromisloze D/A-omzetter (DAC), die via NADs unieke Direct Digital-technologie het absoluut maximale uit al je digitale audio in stereo weet te halen. Met zijn extreme 35-bit/844kHz processor hoort hij bij de allerbeste separate D/A-omzetters ter wereld, ongeacht de prijs, en het is een perfecte aanvulling op een analoge high-end versterker "

-Naast veel digitale ingangen (USB etc) heeft de M51 ook HDMI inputs met een HDMI out:
"Om het extra handig te maken om de HDMI optie te gebruiken, is de M51 uitgerust met een HDMI-uitgang met video pass-through. Daardoor kun je je Blu-ray voor eens en altijd aansluiten en het videosignaal (incl. 3D) op je flatscreen TV of projector weergeven - net als bij een moderne surround receiver. Goed doordacht en functioneel."

-is te gebruiken als voorversterker:
"De voorversterker is M51 ook van absolute wereldklasse. Omdat alle schakelingen en de kritische volumeregeling in een puur digitaal domein wordt gedaan met extreem hoge 35-bits resolutie, is de M51 in de praktijk volledig vrij van signaalverlies, ruis en vervorming - zoals een high-end voorversterker moet zijn. De rest is aan je audiobron en je versterker."

De DAC is in orginele doos met afstandsbediening, handleidingen en met factuur op te halen in Groningen.

vraagprijs: 1000 euro

Luidspreker Synthese Floating 2
Kabels Inakustik LS-1202
Versterker: NAD C-352
DAC: ?
Bron: laptop?