Auteur Topic: Alkmaar & Hilversum: Unique Music  (gelezen 2044 keer)

Markus

  • Trade Count: (4)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 6.544
Alkmaar & Hilversum: Unique Music
« Gepost op: 19 maart 2013, 20:52:05 »
Alkmaar & Hilversum: Unique MusicUnique Music

Showroom Alkmaar
G. H. Hoijtinkstraat 40
1827 PP  Alkmaar

Showroom Hilversum
Van Lenneplaan 9
1217 NA  Hilversum

Telefoon: 06 38 27 66 77
E-mail: info@uniquemusic.nl
www.uniquemusic.nl

Over ons
 
IP netwerken zijn bekend voor ons, high end audio ook. Wat is er leuker om van je beroep je hobby te maken. Wel, waarschijnlijk net zo leuk om van je hobby je beroep te maken. Onze expertise van netwerken dateert al van de jaren negentig en audio, nog langer, sinds de jaren tachtig. Maar het langst is onze kennis van muziek, al vanaf de jaren zeventig!

Wat ons drijft
 
Onze filosofie is om digitale muziek zo analoog mogelijk te laten klinken. Sinds kort is dat heel goed mogelijk, door de komst van snel internet, betaalbare streamers, NAS-sen voor in de meterkast en DAC’s uit de pro audio hoek . Door dit allemaal goed op elkaar aan te sluiten, is een betaalbare high end sound in ieders bereik gekomen!

Advies en service
 
Wij zijn een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in audio oplossingen voor gebruik op een IP netwerk. Natuurlijk kan je bij ons online bestellen, maar onze kracht ligt in gedegen advies en uitgebreide service. Wij geloven in actieve speakers aangestuurd door een DAC annex voorversterker. Deze minimale set-up is heel betaalbaar en wordt in de professionele wereld al heel lang toegepast

Kom luisteren
 
Laat je niks wijsmaken, er wordt al zoveel onzin op het internet verkondigd. Je oren bedriegen je niet, kom bij ons luisteren, we hebben keuze genoeg. Bij ons kan je bijna dagelijks terecht, wel op afspraak! De merken die we voeren zijn Adam Audio, AMR, Antelope Audio, AudioQuest, Burson Audio, Calyx Audio, Dynaudio, Grado, HRT, Meitner, NAD Masters, Opera Consonance en Wireworld.

Unique Music is o.a. dealer van:
Adam Audio, AMR, Antelope Audio, AudioQuest, Burson Audio, Calyx Audio, Dynaudio, Grado, HRT, Meitner, NAD Masters, Opera Consonance en Wireworld.
« Laatst bewerkt op: 07 december 2013, 10:39:04 door Hififreak »
Most of the time not dead serious.