Auteur Topic: Rotterdam: Multimedia Hifi Solutions  (gelezen 2282 keer)

Hififreak

  • www.hififreak.nl
  • Global Moderator
  • Trade Count: (1)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 16.574
  • Geboren en getogen high-ender.
    • www.hififreak.nl
Rotterdam: Multimedia Hifi Solutions
« Gepost op: 18 maart 2013, 22:54:56 »
Rotterdam: Multimedia Hifi Solutions

Multimedia Hifi Solutions
Maashaven Oostzijde 204
3072 HS ROTTERDAM
T. 06-55963028
E. multimediahifisolutions@upcmail.nl
W. www.multimediahifisolutions.org


Een high-end multimedia computer, voor de echte muziek en film liefhebber!
Steeds meer mensen willen via een digitale muziek en film bibliotheek hun muziek en filmcollectie beluisteren c.q. bekijken. De multimedia computers van Multimedia Hifi Solutions zijn hiervoor een gebruiksvriendelijke en gemakkelijke oplossing, met de uitstekende kwaliteit die daarbij hoort.

Multimedia Hifi Solutions verkoopt complete multimedia computers die uitstekend te gebruiken zijn voor streaming audio en video. Daarnaast verkopen wij los behuizingen, moederborden, processoren en alsmede geluidskaarten (interne en externe).

Multimedia computers
De multimedia computers van Multimedia Hifi Solutions zijn uitstekend geschikt voor streaming audio en video, hebben een touch screen, maar zijn ook met smartphone of tablet (op afstand) te bedienen.

Het verschil met een gewone computer is dat de gewone computer niet specifiek gericht is op beeld en geluid (goede kwaliteit voor het beluisteren van muziek en het bekijken van films).
De (stille) multimedia computer daarentegen is zowel voor de gebruikelijke computerdoeleinden te gebruiken als voor multimedia.   

Advies
Advisering hoe de multimedia computer te gebruiken in combinatie met Hi-Fi hoort daar natuurlijk bij, het liefst bij de klant op locatie zodat wij advies op maat kunnen geven. Wij kunnen dan bekijken wat al aanwezig is aan computer en Hi-Fi en bekijken wat u eventueel nodig heeft.
Voor een demonstratie van de verschillende multimedia computers kunt u ook een afspraak maken om bij ons langs te komen.
Wellicht wilt u een multimedia computer laten bouwen met een andere behuizing, bijvoorbeeld zonder touch screen. Ook dat is mogelijk. Wij geven u daarbij graag advies.

Ripservice
Wij kunnen voor u uw CD, DVD en LP collectie rippen (converteren) naar de multimedia computer, aangezien dit een tijdrovende klus kan zijn waar nogal wat bij komt kijken om dat zelf goed te doen (inclusief metadata).

Zelf rippen
De multimedia computers van Multimedia Hifi Solutions importeren gemakkelijk een muziekcollectie die al digitaal aanwezig is en op een NAS of andere PC staat.
Verder kunt u gebruik maken van een RIP pakket dat in de software verwerkt is, zodat u makkelijk na het plaatsen van een CD of DVD met de afstandsbediening een CD / DVD in het door u gewenste formaat kunt laten rippen. De RIP software is van NERO en DVDFAB, deze zijn perfect voor het digitaliseren.

De multimedia computers van Multimedia Hifi Solutions:
* zijn standaard opgebouwd met uitsluitend A-klasse PC onderdelen
Silverstone - Thermaltake - Hummin (soundgraph) - ASUS - MSI - Gigabyte - Corsair - Geil
* worden geleverd met een SSD (OCZ - Kingston - Crucial)
* voor de opslag van de muziek kan gebruik gemaakt worden van een 2TB harddisk (5000 CD's)
* de software op onze multimedia computer is van XBMC of Soundgraph
* aansluiting op TV mogelijk via HDMI of VGA
* software Windows Windows 8 of 7
* voor het rippen gebruiken we de software van NERO en DVDFAB   


Dromen kun je beter verwezenlijken bij leven dan ze uit laten spreken door een notaris.