Auteur Topic: Amstelveen: Krijtenberg Sound & Vision  (gelezen 3971 keer)

Markus

  • Trade Count: (4)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 6.568
Amstelveen: Krijtenberg Sound & Vision
« Gepost op: 15 maart 2013, 21:16:10 »
Amstelveen: Krijtenberg Sound & VisionKrijtenberg Sound & Vision (gevestigd in wooncentrum Co van der Horst)
Binderij 2
1185 ZJ Amstelveen
T: 020 4418785
www.krijtenberg.com

Bij Krijtenberg Sound & Vision werken wij gezamenlijk uw wensen naar uw volle tevredenheid uit op het gebied van Audio en Video. Naar aanleiding van uw voorkeuren naar waar u geluid en/of beeld wilt, creëren wij voor u de oplossing. Bediening speelt hierin een uitermate belangrijke rol.

Op het moment dat u de beschikking heeft over een prachtig beeldscherm en even zo mooie luidsprekers wilt u namelijk niets liever dan op een gemakkelijke en vooral begrijpelijke manier gebruik maken van uw systeem. Hiervoor maken wij gebruik van meerdere soorten afstandsbedieningen waar zelfs bijvoorbeeld ook het licht en de temperatuurcontrole van de CV in zijn op
te nemen.

Wij hebben ruimeervaringen met het creeren en uitvoeren van zowel kleinere, eenvoudige als grotere, zeer uitgebreide oplossingen.
Krijtenberg Sound & Vision nodigt u uit om onder het genot van een goed glas wijn eens te komen kijken en luisteren wat voor u de mogelijkheden zijn om tot een perfect ‘plaatje’, een ‘gaaf’ geluid of een heuse ‘in-home’ oplossing te komen.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom! Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Krijtenberg Sound & Vision. Er zijn parkeerplaatsen voor de hoofdingang.

Krijtenberg Sound & Vision is o.a. dealer van:
Amina, Arcam, Ayre, B&W, Bowers & Wilkins, Classe Audio, Control 4, Crestron, Denon, Geneva, Hantarex, Kaleidescape, Liberty wire and cable, Lowell, Lutron, Marantz, Martin Logan, Naim Audio, Niles Audio, Nordost Cables, Olive, Planet Waves, Projecta, QED, QRT, Runco, Sonos, Tivoli Audio, Toshiba, Vita Audio/Ruark Audio, Wadia, Wilson Audio, Xantech
Most of the time not dead serious.