Auteur Topic: Zwolle: Hanze Hifi  (gelezen 2438 keer)

Markus

  • Trade Count: (4)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 6.571
Zwolle: Hanze Hifi
« Gepost op: 13 maart 2013, 22:02:29 »
Zwolle: Hanze HifiHanze Hifi
Oosterlaan 15/16
8011 GC Zwolle
T 038-4221333
F 038-4221373
E info@hanzehifi.nl
W www.hanzehifi.nl

Hanze Hifi... een gekke winkel
Gedreven door mensen die gek zijn (op muziek), voor mensen die gek zijn (op muziek). Prettig gestoord, maar niet achterlijk. Eigenwijs? Eigen koers! Dit is de typering van onszelf maar ook van onze klanten. Een bijzondere winkel waar vakkennis en humor hand in hand gaan. Het luisteren naar mensen vinden wij minstens zo belangrijk als het luisteren naar muziek. In de rustige ambiance van ons oude pand hebben wij drie luisterkamers. Neemt u even de tijd om via deze website kennis met ons te maken. Maar laat u het daar niet bij. Kom vooral eens persoonlijk met ons van gedachte wisselen. Want een muziekinstallatie kopen via Internet lijkt ons net zoiets als wijn proeven uit een boek of kleding kopen uit de krant. Dat is dus niet geproefd en niet gepast. U zou wel gek zijn!

Luisterkamers
 
Hier zoeken we samen met u naar de oplossing die het best bij u past. Daar nemen wij de tijd voor, daar doen wij moeite voor. Dat mag u van ons verwachten. Wij verwachten dat van u.
 
Muziekweergave heeft raakvlakken met alle goede dingen in het leven. Alles moet kloppen wil je écht kunnen genieten. Of het nu gaat om het inrichten van een huis het bereiden van een maaltijd of het aanleggen van een tuin. Zowel in onze winkel als bij u thuis proberen we juist die voorwaarden te scheppen die maken dat u werkelijk geniet van uw favoriete muziek. Dat wij hierin eigenzinnig te werk gaan wordt door onze klanten eerder als pré dan als bezwaar ervaren. Het is juist úw eigenzinnigheid gecombineerd met die van ons die maakt dat we juist op langere termijn tevreden blijven met elkaar. Mensen die bij Hanze Hifi een muziekinstallatie aanschaffen beslissen nooit binnen een of twee uur. Zoiets heeft z'n tijd nodig. Wanneer u daar de tijd voor neemt, doen wij dat zéker.

Hanze Hifi is o.a. dealer van:
Arcam, Atacama Audio, Audio Physic, Audio Research, Avalon, B&W, Clearaudio, Dali, EMT, Epos, Finite Elemente, Furutech, Garrard upgrade, Genelec, Geneva Audio, HAT, Jelco, Kemp Elektroniks, Koss, LFD, Linn, Logitech, Micro Benz, MIT, Musical Fidelity, NAD, Naim, NuForce, Ortofon, Panasonic, Pass Labs, PMC, Prima Luna, PrimareProject, PS Audio, QED, Qnap, Quad, Sennheiser, SME upgrade, Sonos, Spectral, Swissonor, Synology, Thorens TD124, Tivoli Audio, Trigon, Velodyne, WBT
 
Most of the time not dead serious.