Auteur Topic: Twijzelerheide: Hifistudio It Harkestee  (gelezen 1485 keer)

Hififreak

  • www.hififreak.nl
  • Global Moderator
  • Trade Count: (1)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 16.883
  • Geboren en getogen high-ender.
    • www.hififreak.nl
Twijzelerheide: Hifistudio It Harkestee
« Gepost op: 09 maart 2013, 12:41:25 »
Twijzelerheide: Hifistudio It HarkesteeHifistudio It Harkstee
Bjirkewei 11
9287LA Twijzelerheide
T: 06 149 44 640
info@itharkstee.nl
www.itharkestee.nl

Muziek speelt een belangrijke rol in het welzijn van het menselijk bestaan. We gebruiken muziek om het leven te vieren of als troost in minder gelukkige tijden. Maar in het kort kun je stellen dat muziek de kwaliteit van ons leven verhoogt.

Het doel van Hifistudio It Harkstee is om klanten de meest optimale muziekbelevenis te laten ervaren door middel van hoogwaardige geluidsapparatuur.

In de luisterruimte in Twijzelerheide (Friesland) vindt u een fijne selectie van superieure, duurzame en zeer muzikale audioapparatuur. En door middel van luisteren (naar uw eigen muziek) en deskundig advies kunt u een audioset samenstellen die, ongeacht uw budget, precies bij u past. Een set die u elke keer weer met een glimlach laat spelen, die uw plezier in het leven verhoogt.

Hifistudio It Harkstee benadert weergave niet zozeer vanuit de techniek maar vanuit de muziekbeleving die u ondergaat bij het luisteren naar uw favoriete nummers. De audioset is slechts het instrument. Betrokkenheid en emotie zijn daarbij twee parameters waaraan een goed afgewogen set te herkennen is.

Hifistudio It Harkstee werkt veel bij klanten thuis omdat o.a. de akoestiek van de luisterruimte (in veel gevallen de woonkamer) een grote invloed heeft op de uiteindelijke weergave van de muziek. Samen met u wordt dan bekeken op welke plaats de set het meest optimaal klinkt en kan er eventueel advies worden gegeven omtrent de akoestiek van de kamer.

Dus mocht u overwegen om in een nieuwe geluidsinstallatie te investeren of een audiocomponent te vervangen, bel of mail voor een vrijblijvende afspraak of kom eens langs tijdens de openingstijden.
De koffie staat altijd klaar!

Hifistudio It Harkestee is o.a. dealer van:
Naim, Cardas, Sonus Faber, Musical Fidelity, Cambridge Audio, Spendor, Olive, Sonos, Neat Acoustisc, Finite Eelements, Wilson Benesch, Beyer Dynamic, Supra Cables, Harberth, Creativ, Isotech, Parrot Zik, Monitor Audio, Audioquest, Quad, Grado, Primare Systems, Audo Physic.
Dromen kun je beter verwezenlijken bij leven dan ze uit laten spreken door een notaris.