Auteur Topic: Apeldoorn: Versnel Hifi  (gelezen 1694 keer)

Hififreak

  • www.hififreak.nl
  • Global Moderator
  • Trade Count: (1)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 16.317
  • Geboren en getogen high-ender.
    • www.hififreak.nl
Apeldoorn: Versnel Hifi
« Gepost op: 08 maart 2013, 20:33:18 »
Apeldoorn: Versnel HifiVersnel Hifi
Hoofdstraat 167
7311AX Apeldoorn
Tel. 055-5219800
info@versnelhifi.nl
www.versnelhifi.nl

45 Jaar passie in muzikaal maatwerk.
Er is in het 45-jarig bestaan van Versnel-Hifi veel gebeurd op het gebied van muziek-reproduktie. Behoorde in 1967 het klassieke radiomeubel nog tot Versnel's leveringsprogramma, tegenwoordig luisteren we ondermeer muziek vanuit de computer. Maar welke apparaten we ook gebruiken in audioland, ze hebben maar één belangrijk doel: Het overbrengen van muzikale emotie.
Versnel-Hifi mag dan steevast alle nieuwe ontwikkelingen volgen op het gebied van hifi-apparatuur, onze intentie om U van muziek te kunnen laten GENIETEN staat al 45 jaar als een huis!

De verleden tijd.
Als de familie Versnel in 1967 het toenmalige Radio Pruys
(welke radiozaak thans al bijna haar 100-jarig bestaan had kunnen vieren !) overneemt, is het fenomeen "stereo" al enkele jaren een begrip (in 1958 werd de stereo-grammofoonplaat geïntroduceerd).
Ten tijde van die overname bestond het leverings-programma van Radio Pruys uit radiomeubels, grammofoons, zwart-wit-televisie
(de kleuren-televisie deed in 1967 haar intrede in Nederland), grammofoonplaten en aanverwante artikelen.
Reeds in het begin van de "seventies" begon Versnel Hifi zich specifiek toe te leggen op verkoop van de betere stereo-installaties. Diverse Japanse hifi-merken deden in die tijd haar intrede op de Nederlandse markt en natuurlijk na Quad vele andere muzikale hifi-merken van Engelse bodem.

De tegenwoordige tijd.
Ons huidige leveringsprogramma bestaat nog steeds uit een aantal electronica-merken van Japanse bodem maar vooral ook vele produkten van Europese (vaak Engelse) origine en niet te vergeten enkele topklasse-produkten uit de USA en Canada.
De opmars van de computer is niet meer weg te denken in de huidige tijd van muziek-weergave. Daarom bieden wij steeds meer producten om muziek van het World-Wide-Web of van uw eigen computer/netwerk op kwalitatief verantwoorde en bedienings-vriendelijke wijze via uw hifi-installatie af te spelen. Maar de LangspeelPlaat, FM-radio en CompactDisc verliezen we natuurlijk voorlopig nog niet uit het oog!

Versnel Hifi is o.a. dealer van:
Accuphase, Acoustic Energy, Apollo, AudioQuest, B&W 800, B&W Range, Bowers & Wilkins, Chord Company (The), Clearaudio, Cornered Audio, CR Developments, Custom install, Dali, Dali Euphonia, Densen, Duson Electronics, Ebode, Finite Elemente, Kimber Kable, Marantz, Marantz Range, Mark Levinson, Michell Engineering, MIT, MJ Acoustics, NAD, Ocos, Partington, Powerlab, Quad, Rega, Rotel, Russound, Siltech, Solidtech, Sonos, Stax, Supra Cables, Thiel, Totem, WBTDromen kun je beter verwezenlijken bij leven dan ze uit laten spreken door een notaris.