Auteur Topic: Wat staat er vandaag op het menu?  (gelezen 267986 keer)

Mister T.

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 7.960
  • † 02-12-2020
Re: Wat staat er vandaag op het menu?
« Reactie #855 Gepost op: 19 januari 2016, 18:15:35 »
Chili con carne, witte rijst, sambal.
ADAM    Bryston     DENON

Hififreak

  • www.hififreak.nl
  • Global Moderator
  • Trade Count: (1)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 23.150
  • Geboren high-ender met een set die zingt!
    • www.hififreak.nl
Re: Wat staat er vandaag op het menu?
« Reactie #856 Gepost op: 19 januari 2016, 18:29:44 »
Italiaanse keuken bij mijn betere helft.  Het was weer verrukkelijk! 


Dromen kun je beter verwezenlijken bij leven dan ze uit laten spreken door een notaris.

Bloom

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 1.934
  • Bloom's music blooms!
    • What makes Bloom's music bloom?
Re: Wat staat er vandaag op het menu?
« Reactie #857 Gepost op: 19 januari 2016, 18:33:13 »
Chili con carne, witte rijst, sambal.
Great minds think alike! Dat staat bij mij vanavond ook op het menu. Alleen zonder extra sambal, zoals ik hem maak is hij namelljk al pikant genoeg. :evil:

Mister T.

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 7.960
  • † 02-12-2020
Re: Wat staat er vandaag op het menu?
« Reactie #858 Gepost op: 19 januari 2016, 18:43:17 »
Chili con carne, witte rijst, sambal.
Great minds think alike! Dat staat bij mij vanavond ook op het menu. Alleen zonder extra sambal, zoals ik hem maak is hij namelljk al pikant genoeg. :evil:
Chili con carne is één van die gerechten waar je heerlijk mee kan experimenteren, zoals soepen, nasi goreng, pasta's en noem maar op.  :D
ADAM    Bryston     DENON

Mister T.

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 7.960
  • † 02-12-2020
Re: Wat staat er vandaag op het menu?
« Reactie #859 Gepost op: 06 februari 2016, 18:39:43 »
Shoarma, stevig gekruid, Hollandse sla, Pitabroodjes en voldoende knoflook-meur.
ADAM    Bryston     DENON

Markus

  • Trade Count: (4)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 8.079
Re: Wat staat er vandaag op het menu?
« Reactie #860 Gepost op: 06 februari 2016, 18:43:14 »
Kibbeling.

Groet, Mark
Marantz NR1603, Sony CDP-XB 930 QS, C.E.C. ST-930/AT 33 PTG, Celestion 300

Richard

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 10.498
  • Life's What You Make It...(Talk Talk)
    • Richard Kuipers Photography
Re: Wat staat er vandaag op het menu?
« Reactie #861 Gepost op: 06 februari 2016, 20:13:42 »
Ff met de kleine man erop uit geweest tijdens dit mannen weekend!! Bij opa en oma was er voldoende lekkers te smullen waaronder stoofpeertjes, rollade en aardappelbolletjes uit de oven..
Monitor Audio PL100 - Bel Canto EVO2i - Pro-Ject 1Xpression Carbon - JCA Phono PRE MM - ifI IDAC2 - MacMini - Lacie - SignalCable - Supra Ply 3.4S - Diy Audio-Rack - Tidal

Mister T.

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 7.960
  • † 02-12-2020
Re: Wat staat er vandaag op het menu?
« Reactie #862 Gepost op: 13 februari 2016, 16:38:45 »
Vanavond pannenkoeken bakken.  8)
ADAM    Bryston     DENON

Mister T.

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 7.960
  • † 02-12-2020
Re: Wat staat er vandaag op het menu?
« Reactie #863 Gepost op: 25 februari 2016, 18:58:57 »
Bami goreng ketjap manis, home made, atjar tjampoer, spiegelei, sambal oelek.
ADAM    Bryston     DENON

Johndv

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 7.570
  • Liever een Adam!
Re: Wat staat er vandaag op het menu?
« Reactie #864 Gepost op: 25 februari 2016, 20:13:33 »
Samen met dvjunior Pizza laten bezorgen..

Vrouwdv aan het uiteten.
Cambridge Audio CXA-80 - Vincent CD-S1 - Adam Audio Pencil's.

Mister T.

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 7.960
  • † 02-12-2020
Re: Wat staat er vandaag op het menu?
« Reactie #865 Gepost op: 03 maart 2016, 17:54:25 »
Rijk gevulde tomatensoep, home made, tarwe pistoletjes.
ADAM    Bryston     DENON

Mister T.

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 7.960
  • † 02-12-2020
Re: Wat staat er vandaag op het menu?
« Reactie #866 Gepost op: 05 mei 2016, 19:03:40 »
Vandaag niet te zwaar:
Groentesoep, home made, en pistoletjes met Paturain.
ADAM    Bryston     DENON

Hififreak

  • www.hififreak.nl
  • Global Moderator
  • Trade Count: (1)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 23.150
  • Geboren high-ender met een set die zingt!
    • www.hififreak.nl
Re: Wat staat er vandaag op het menu?
« Reactie #867 Gepost op: 05 mei 2016, 19:49:58 »
Italiaanse hap home made. Heerlijk!


Dromen kun je beter verwezenlijken bij leven dan ze uit laten spreken door een notaris.

Audiofreak

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 16.918
  • those oldies but goodies
Re: Wat staat er vandaag op het menu?
« Reactie #868 Gepost op: 11 juni 2016, 21:30:48 »
Vanmiddag heerlijk langs het Veluwemeer gereden met de Honda en vanavond Italiaans gekookt t.w. Sogliola e proscutto di Parma. Een heerlijk ovengerecht met zeetong, gamba´s en parmaham, gelardeerd met in de koekenpan gegaarde cherrytomaatjes, shi-i-takes, peterselie, knoflook en roomboter. Ook 50 gram mayonaise met saffraan gemengd en een poosje laten intrekken. Ter aanvulling vier aardappels in de schil gepoft en daarna kruislings ingesneden en wat roomboter, zeezout van King Island, gemalen peper en verse peterselie toegevoegd. De aardappelen daarna samen met wat saffraan mayonaise geconsumeerd. Oh ja en de zeetong en gamba´s met verse citroen besprenkeld.

Paul

  • Trade Count: (1)
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 13.803
  • Doet mij maar buisjes
Re: Wat staat er vandaag op het menu?
« Reactie #869 Gepost op: 11 juni 2016, 21:32:38 »
Vanmiddag heerlijk langs het Veluwemeer gereden met de Honda en vanavond Italiaans gekookt t.w. Sogliola e proscutto di Parma. Een heerlijk ovengerecht met zeetong, gamba´s en parmaham, gelardeerd met in de koekenpan gegaarde cherrytomaatjes, shi-i-takes, peterselie, knoflook en roomboter. Ook 50 gram mayonaise met saffraan gemengd en een poosje laten intrekken. Ter aanvulling vier aardappels in de schil gepoft en daarna kruislings ingesneden en wat roomboter, zeezout van King Island, gemalen peper en verse peterselie toegevoegd. De aardappelen daarna samen met wat saffraan mayonaise geconsumeerd. Oh ja en de zeetong en gamba´s met verse citroen besprenkeld.
U verdient een Michelin ster.  :cheer: